2009

Het verhaal van Car Service Swalmen begint als René Pallandt, na vele jaren actief te zijn geweest in de autobranche, de ultieme uitdaging aangaat. Hij start voor zichzelf. Met het vertrouwen van de ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven, weet hij precies wat nodig is om autobedrijf juist te laten functioneren. Klaarstaan voor je klanten, inzicht in de cijfers, en een goed begrip van het vak.

Vanaf de start was Car Service Swalmen bekend onder de Bosch formule. Samen met de certificering door de BOVAG is het duidelijk dat professionaliteit voorop staat.

René’s motto is; “Altijd eerlijk je werk doen en dan komt het vanzelf goed.”
En zo geschiede. Steeds meer klanten vertrouwde in Car Service Swalmen en het bedrijf groeide.

2012

Nu Car Service Swalmen een solide naam begint te worden is er afscheid genomen van het Bosch Car Service concept, en gaat het verder als Car Service Swalmen.

2016

De uitstekende service en naam van het vaste team blijkt uit de vele goede reviews en een award van BesteGarage.nl. Car Service Swalmen mag zich dit jaar ‘Topper 2016’ noemen doordat zij in 2015 één van de best presterende bedrijven in de regio zijn geweest. Een leuke erkenning voor eerlijk je werk doen.

2019

De ontwikkelingen in de autobranche gaan razendsnel. Prestaties verbeteren, milieu en verbruikseisen worden strenger, veiligheid is belangrijker dan ooit. De auto van nu zit al vol met elektronica, de auto van morgen zal helemaal een rijdende computer zijn.

Mede door de samenwerking met Tech360 en ondersteuning bij voldoen aan regelgeving, is gekozen om aan te sluiten bij het Autovakmeester concept. Zij adviseren op het gebied van software, training, equipment en met een technische hotline. Car Service Swalmen is klaar voor de auto van toen, nu en morgen.

2022

Met de certificering van NexDrive is Car Service Swalmen klaar voor de elektrificatie van het wagenpark in Nederland. Door onderdeel te worden van NexDrive kunnen we ons profileren als elektrisch voertuig specialist. De werkplaats is volledig ingericht om ook onderhoud en reparatie aan elektrische en hybride voertuigen uit te voeren voor onze klanten.

2024

Car Service Swalmen is na 15 jaar een begrip in de regio.
Wij zijn een servicegericht autobedrijf dat reparaties, apk-keuringen verricht aan alle merken en typen auto’s. Door onze jarenlange ervaring en onze passie zorgen wij ervoor dat uw auto in topconditie blijft tegen eerlijke prijzen.

In 2024 is Michel de nieuwe eigenaar van Car Service Swalmen. René heeft na jaren trouwe dienst het stokje overgedragen. Hij blijft wel nog verantwoordelijk voor de werkplaats en aansturing daarvan.

Michel richt zich vooral op de verkoop van occasions. Ook is het fundament gelegd voor een breder mobiliteitsaanbod, zoals Full Service Lease en Flexlease. Zo kan Car Service Swalmen uitgroeien tot een volwaardig autobedrijf dat meegroeit met de vraag van de klant.

Groeten van het team:
René P., Lou, René K., Ron, Eugene, Yaroslav, Justin, Martin, Michel, Senna (de hond)